ORDINE DE INCEPERE PENTRU MAI MULTE LUCRARI DE INVESTITII

ORDINE DE INCEPERE PENTRU MAI MULTE LUCRARI DE INVESTITII

Odată cu încălzirea vremii, primarul Nicolae Barbu spune că aşa cum le-a promis giurgiuvenilor, în oraş vor începe lucrările de investiţii privind amenajarea de noi parcuri şi asflatarea străzilor.
Încă de săptămâna aceasta, mai exact, de luni, 9 martie au fost demarate lucrări de amenajare a Parcului Baciu. Pentru acest obiectiv de investiţii, municipalitatea are în vedere crearea unui loc de joacă şi un spaţiu de recreere.
De asemenea, săptămâna viitoare, echipele de muncitori se vor afla în mai multe zone din oraş, primul obiectiv vizat fiind actualul parc al tipografiei pentru care administraţia locală a gândit un proiect privind reamenajarea lui. În bazinul din centrul parcului se va construi o fântână cinetică, vor fi refăcute aleile, înlocuite băncile şi totodată, spaţiul de la tipografie va intra într-un amplu proces de reamanajare peisagistică.
Ordine de începere pentru lucrări de investiţii au fost date şi pentru asfaltarea străzilor Avram Iancu, Horea, Cloşca şi Crişan, lucrările urmând să fie demarate la începutul săptămânii viitoare.
În conferinţa de presă susţinută, miercuri, 11 martie, edilul Nicolae Barbu a mai declarat că în câteva săptămâni vor fi date ordine de începere pentru asfaltarea mai multor străzi din oraş.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul SITUATIA CAPTURARII SI ADOPTIEI CAINILOR FARA STAPAN DIN MUNICIPIU

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.